Publicat el ‘Nobody but you’, tema amb què Cesar Sampson defensarà Àustria a Lisboa

636388501884039727ÀUSTRIA

Cesar Sampson, ‘Nobody but you

Autors: Boris Milano, Sebastian Arman

Cesar Sampson participarà al Festival d’Eurovisió amb el tema ‘Nobody but you‘. El va fer públic dissabte passat en un programa de la ràdio austríaca. Serà el tercer cop que Sampson canti a Eurovisió, tot i que anteriorment ho ha fet com a corista i per a la delegació búlgara; amb Poli Genova al 2016 i amb Kristian Kostov l’any passat a Kiev. Sampson, de 34 anys, va ser escollit de manera interna per la televisió d’Àustria per a Lisboa’18. La seva carrera artística la va començar amb formacions com ara Symphonix International i Electric Church. La peça amb què l’artista intentarà repetir l’èxit de Conchita Wurst al 2014, té un cor gòspel a la tornada. L’han composada Boris Milano i Sebastian Arman, que han treballat en diferents temes eurovisius en el passat (els dos darrers de Bulgària al Festival) i amb qui Sampson ja va cantar a Symphonix International.

(Foto: Wiwibloggs)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »