Dijous 5 d’abril, última tanda de venda d’entrades per a Lisboa’18

Dijous 5 d’abril es posaran a la venda les darreres entrades disponibles per al Festival d’Eurovisió 2018. Serà a partir de les 11.00h del matí; i es posaran a la venda tiquets per als diversos shows del certamen; és a dir, els Family Shows, els Jury Shows (els vespres abans de cada semi i de la gran Final) i les gales oficials de dimarts, dijous i dissabte. Un cop més, la venda es farà a través del web www.Blueticket.pt, distribuïdor oficial d’entrades del Festival de 2018. El preu de les entrades per a la gran Final anirà dels 35 als 299 euros. Mentrestant, l’Ajuntament de Lisboa ja ha anunciat que reforçarà el transport públic durant els dies del Festival, així com les mesures de seguretat, que determinarà junt a la xarxa Eurovisió.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »