‘Together’ l’aposta obertament gai de l’irlandès Ryan O’Shaughnessy

irish-flag14IRLANDA

Ryan O’Shaughnessy, ‘Together

Autor: Ryan O’Shaughnessy, Mark Caplice, Laura Elizabeth Hughes

L’irlandès Ryan O’Shaughnessy va presentar divendres el tema ‘Together‘, amb què competirà al Festival d’Eurovisió 2018. El videoclip, rodat íntegrament a Temple Bar (Dublín), parla sobre la relació entre dos nois joves. L’intèrpret, de 25 anys, n’és un dels autors, junt a Mark Caplice i Laura Elizabeth Hughes. L’artista és nebot de Gary O’Shaughnessy, que va representar Irlanda al Festival de 2001. Ryan va debutar en el món de l’espectacle com a actor, prenent part en la telesèrie Fair City durant nou anys, Al 2012 va començar a cantar; va concursar en l’edició irlandesa de The Voice i en el Britain’s Got Talent, experiències que li varen valer un contracte amb Sony Music i la publicació d’un minialbum titulat ‘Ryan O’Shaughnessy‘, que contenia sis temes composats per ell mateix i que varribar a ser Top vendes a Irlanda i el novè més venut al Regne Unit. Al 2016 va publicar el seu primer treball complet, titulat ‘Back to Square One‘. La cadena pública de televisió irlandesa, RTE, el va triar internament per al Festival d’Eurovisió 2018.

(Foto: TellyMix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »