El grup Iriao publica el ‘For you’, tema amb què representaran Geòrgia a Lisboa

geoGEÒRGIA

Iriao, ‘Sheni gulistvis‘ (‘For you

Música: Davit Malazonia, Mikheil Mdinaradze. Lletra: Irina Sanikidze

Geòrgia cantarà per primer cop a Eurovisió en el seu idioma! El grup Iriao, triats de manera interna per la televisió d’aquell país, ha presentat aquesta tarda el tema ‘Sheni gulistvis (‘For you‘), amb què competiran a Lisboa el pròxim mes de maig. La de Geòrgia era l’única cançó que faltava per conèixer de les 43 que prendran part al Festival de 2018. La peça l’ha escrita, entre d’altres, David Malazonia, un dels creadors de la banda. Malazonia és conegut per fusionar el ritme jazz amb el folk georgià. Porta tres dècades composant per a diversos artistes del seu país i també d’Alemanya a més de bandes sonores per a la televisió i per a obres de teatre. La banda, creada al 2013, la composen actualment tres veus: George Abashidze, Mikheil Javakhishvili i Bidzina Murgulia, a més del percusionista Levan Abshilava, el baix Shalva Gelekva i Davit Malazonia i Davit Kavtaradze. Han participat en diversos dels festivals musicals més importants del planeta, com el de Java i el de Borneo.

(Foto: Facebook @Iriao)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »