Israel és la gran favorita de Lisboa,’18 un cop publicades totes les cançons candidates

Un cop publicades totes les cançons que participaran al Festival d’Eurovisió 2018, Israel és la gran favorita d’enguany. El ‘Toy‘ de Netta Barzilai és líder en totes les cases d’apostes. Si es complissin els pronòstics, cada lliura apostada per l’artista podria multiplicar-se per 2 o per 3,5 com a màxim, segons la casa. En segon lloc s’hi ha instal·lat el txec Mikolas Josef (apostes que es multiplicarien per 6 o per 7,4, si guanyés) i en el tercer, i a molt poca distància, l’estònia Elina Nechayeva (de 6 a 7,8) Completant aquest presumible Top 5 de Lisboa, segons els apostants, hi ha Bulgària i Austràlia. El primer d’aquests països liderava les apostes fins a l’arribada de ‘Toy‘, i no el varen poder recuperar un cop publicat el tema amb què la banda Equinox competirà a Lisboa. Més enllà del Top 5, hi ha, en aquest ordre, els Països Baixos, Suècia, Bèlgica, Noruega i, desena, Espanya. Alfred i Amaia són els Big 5 més ben col·locats. França és onzena i Itàlia, tretzena. La finlandesa Saara Aalto no ha creat gaire furor entre els apostants: va catorzena en les apostes. La russa Yulia Samoylova és setzena mentre que la candidatura de Portugal, país amfitrió del certamen, és divuitena. Molt avall, en la vint-i-sisena posició, hi ha la diva grega del pop Eleni Foureira, que defensarà la bandera de Xipre a Lisboa. La producció que Philip Kirkorov ha fet per a Moldàvia tampoc compta, a priori, per a la victòria: va trenta-tresena en les apostes. I en els darrers llocs de la taula trobem, en aquest ordre, San Marino, Eslovènia, Montenegro, Suïssa i Islàndia.

(Foto: Facebook oficial artista)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »