Julia Varela i Tony Aguilar retransmetran Eurovisió 2018 per a TVE

Julia Varela i Tony Aguilar seran els encarregats de retransmetre en directe per a TVE el Festival d’Eurovisió 2018. José María Íñigo abandona la cabina de comentarista després de set anys consecutius retransmetent el certamen. De fet, Íñigo ja havia mostrat certa recança davant la idea de comentar el Festival celebrat l’any passat a Kiev; enguany, TVE l’ha decidit rellevar i en el seu lloc hi ha posat Tony Aguilar, DJ i locutor de Los40 des de 1991. Actualment és el presentador del programa Del 40 al 1, pel qual va rebre al 2016 un parell de Premis Ondas; com a millor espai i com a millor presentador. Enguany, també ha participat com a membre del jurat a Operación Triunfo. L’any passat ja va col·laborar amb el programa Fantastic Duo de TVE. Per a Julia Varela, Lisboa serà la seva quarta experiència com a comentarista del Festival. D’altra banda, i segons ha fet públic TVE aquest mateix vespre, la model i presentadora Nieves Álvarez serà l’encarregada de donar els vots del Jurat espanyol en la gran Final de dissante 12 de maig.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »