Nou països encara no han penjat la seva cançó a Spotify

Nou països encara no han penjat a Spotify la cançó amb què participaran al Festival d’Eurovisió 2018. Es tracta d’Albània, Armènia, Geòrgia, Irlanda, Macedònia, Moldàvia, Montenegro, San Marino i Sèrbia. Així, les llistes de Lisboa’18 encara no són completes. El tema de Suècia, el ‘Dance you off‘ de Benjamin Ingrosso, és el que està més ben col·locat en una llista d’èxits, en aquest cas, a la sueca. La cançó és la segona més escoltada, a diva d’avui. La primera és l'”Every single day” amb què Felix Sandman va quedar segon en la Final del Melofestivalen, que es va celebrar dissabte passat. La tercera més escoltada és el ‘Shuffla‘ de Samir & Viktor i cinquena, l'”Everyday” de Méndez. Encara, i per completar el Top 10, un parell de temes més del Melodi; el ‘Last breath‘ de Liamoo va novè i l'”In my cabana” de Margaret, desè.

El cas de Suècia és únic. De fet, de tots els països de qui es pot consultar la llista de temes més escoltats a Spotify, tan sols quatre més (a part dels escandinaus) tenen a dia d’avui en el Top 50 alguna cançó eurovisiva. A Portugal, l'”O jardim” de Cláudia Pascoal & Isaura és quinzè. A Itàlia, el “Non mi avete fatto niente” d’Ermal Meta i Fabrizio Moro és en el lloc 21. A Espanya, “Tu canción“, d’Alfred i Amaia, és el 28è tema més escoltat. A Finlàndia, el “Monsters” de Saara Aalto és al lloc 32 i finalment, el “That’s how you write a song” d’Alexander Rybak, és 34è. A Espanya, a més, el cinquè tema més escoltat a Spotify és “Lo malo“, amb què Aitana i Ana Guerra van intentar representar Espanya a Lisboa.

(Foto: Facebook oficial Ermal Meta)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »