Espanya cau del Top 10 de les cases d’apostes

Espanya és la dotzena favorita per guanyar el Festival d’Eurovisió 2018 en les cases d’apostes. La proposta d’Alfred i Amaia ha caigut del Top 10 i ja no és el Big Five més ben situat, ja que en les darreres hores ha estat superada per França, que ara ocupa la desena posició. Grècia també ha desplaçat la candidatura de TVE, que fins fa un parell de dies era la desena. Ara, una victòria d’Espanya a Lisboa es pagaria entre 18 i 35 cops més, segons la casa d’apostes. Al capdamunt de la classificació continua la israeliana Netta Barzilai. Si guanyés, cada lliura invertida en ella tan sols es multiplicaria per 1,3 o 1,7, segons la casa. El videoclip del tema ‘Toy‘ ja acumula 4,3 milions de visualitzacions i s’acosta als 4,5 del lyric video de la grega Yianna Terzi. Completant el Top 5 dels apostants hi ha Estònia, Txèquia, Bulgària i Austràlia, en aquest ordre. Fins al Top 10, hi trobem Bèlgica, Suècia, Holanda, Noruega i França. Les darreres posicions estan reservades a San Marino, Montenegro, Eslovènia, Suïssa i Islàndia.

Tot i anar perdent posicions en les preferències dels apostants, Alfred i Amaia varen poder ser testimoni de l’estima del públic espanyol en el transcurs de la gala de lliurament dels premis de la Cadena Dial, que es va fer dijous passat al vespre al Recinte Firal de Tenerife. Operación Triunfo va ser guardonat en la categoria de fenòmen musical de l’any; Alfred i Amaia varen interpretar ‘Tu canción‘, tercera en vendes a iTunes Espanya mentre que Aitana i Ana Guerra van cantar ‘Lo malo‘, que ara és la 19ª a la llista de Los40, la 15ª més detectada per l’app Shazam (‘Tu canción‘ és la 50ª) i l’onzena més venuda a iTunes Espanya.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »