Alfred i Amaia volen cap a les Açores per enregistrar la seva postal eurovisiva

Alfred i Amaia volen aquesta mateixa tarda cap a l’illa de São Miguel, la principal de les Açores. De fet, en aquests moments ja són a l’aeroport de Lisboa a punt d’embarcar cap a les illes, on els artistes enregistraran la postal de 40 segons amb què es presentarà la seva actuació a la gran Final de dissabte 12 de maig. Allà, els representants espanyols hauran de fer un cozido portuguès, que a les Açores, terra de termes, és tradicional fer en una olla que es manté enterrada i que es cou gràcies a la temperatura del subsòl. En una connexió en directe fa uns minuts al programa OTVisión del web de RTVE, Alfred ha assegurat que una de les seves cançons favorites d’enguany és el ‘Together‘ de l’irlandès Ryan O’Shaughnessy, que “envia un missatge supersenzill“. De l’intèrpret irlandès, el català ha assegurat que “té un estil molt personal“. Alfred i Amaia també s’han mostrat molt satisfets amb l’acollida que està tenint la seva candidatura eurovisiva emtre els fans espanyols; “ens estan recolzant força” i estan “molt contents“amb el fenòmen eurovisiu que ja estan vivint. Amaia també ha explicat que té moltes ganes d’iniciar la gira europea, que els durà a les Eurovisions Preparties de Londres, Amsterdam i Tel Aviv tot just després de Setmana Santa, ja que “he viatjat poquíssim“, ha dit.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »