Alfred i Amaia: primer dia de rodatge a São Miguel

Primer dia de rodatge a São Miguel! Alfred i Amaia han hagut de matinar força per posar-se mans a l’obra; Amaia, més, segons ha explicat en to irònic a TVE, ja que havia de maquillar-se més que no pas Alfred. Abans de les 06.00h del matí, els artistes es plantaven davant del mirall per preparar-se abans d’enregistrar les primeres escenes de la postal amb què presentaran la seva actuació davant de tot Europa i Austràlia i que dirigeix André Banza. Avui, per exemple, els ha tocat entrar per una porta màgica que els durà des d’Espanya fins a les Açores, on els intèrprets hauran d’acabar cuinant un típic cozido a les terres calentes de São Miguel; sis hores de cocció!, i després, tastar-lo. A les 09.00h del matí, ja eren al set d’enregistrament. Demà toca l’escena de les Furnas, a tocar del llac del mateix nom, on els turistes veuen com es fan aquests plats típics, un cop introduïts els ingredients dins d’una olla, que acaben enterrant perquè es cogui amb l’escalfor del subsòl. Per això, Alfred i Amaia, després del rodatge del matí, han pogut dedicar-se a visitar la resta de l’illa, en què hi ha la capital de l’arxipèlag. Al capvespre, han pogut assajar el seu tema ‘Tu canción‘ en una sala de l’hotel on s’allotgen. En una connexió en directe per al web de RTVE, Amaia ha assegurat que, tot i no haver escoltat encara totes les cançons participants a Lisboa’18, Israel “m’encanta“.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »