Arrenca a Riga la temporada d’Eurovison PreParties

Riga acollirà aquest vespre la primera Eurovision Preparty de la temporada. El concert, que es farà al Crystal Club de la capital letona a partir de les 20h, aplegarà Ieva Zasimauskaite (Lituània); DoReDos (Moldàvia), Mikolas Josef (Txèquia) i Laura Rizzoto (Letònia) i comptarà amb la presència de la maltesa Amber (2015) El show arrencarà amb una actuació de Markus Riva, que ha intentat representar Letònia al Festival en més d’una ocasió. Roberto Meloni, que va representar Letònia al 2007 (com a part de Bonaparti.v) i al 2008 (com a membre de The Pirates of the Sea) presentarà la gala. Les entrades per al concert, encara disponibles, s’han posat a la venda al preu de 19€. Després de Riga, la següent cita del calendari de PreParties serà el concert de Londres, que un cop més es farà al Café de París, el pròxim dia 5 d’abril. Alfred i Amaia formaran part del cartell de la cita.

(Foto: Join us on Eurovision)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »