Alfred i Amaia mostraran el seu amor a tot Europa amb la postal eurovisiva

almaia-cozido.. I de sobte s’obre la porta i Alfred i Amaia ja són a Portugal! En concret, a São Miguel, l’illa on es troba la capital de les Açores! Així comença la postal de 40 segons amb què es presentarà l’actuació d’Espanya en el pròxim Festival d’Eurovisió. Els artistes han enregistrat aquests dies la seva presentació musical. L’Alfred, amb jaqueta i texans negres; samarreta i vambes blanques; l’Amaia, multicolor: texans blau cel de campana, samarreta negra, mocador al coll de color Bordeus i jaqueta beige. Enguany, la temàtica de les postals eurovisives gira al voltant d’un viatge màgic que tots els artistes participants en el Concurs fan a Portugal. De fet, entren al país tot obrint una porta que els deixa en algun punt del paisatge nacional portuguès. Aquesta porta, en el cas d’Espanya, s’ha instal·lat en l’esplanada que hi ha a tocar del llac de les Furnas, a l’illa de São Miguel. Durant la presentació, els representants espanyols visiten diversos punts de l’illa, com ara el mirador Pico do Ferro, des d’on contemplen el paisatge al voltant del llac de les Furnas en un dia ennuvolat mentre Alfred passa un braç per l’esquena d’Amaia. En aquest punt, el rodatge s’ha fet amb un dron. El clip també inclou una mena de repte que tots els participants han de superar; en el cas d’Alfred i Amaia, fer un típic cozido amb carn i verdura, que es cou en una olla sota la terra calenta de les Furnas. La postal ha estat la vuitena que ha dirigit André Banza amb un equip de vuit tècnics. El d’Espanya és la tercera postal enregistrada a les Açores. Les del Regne Unit i Eslovènia també s’han rodat ja en aquestes illes.

(Fotos: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »