Israel lidera la votació d’OGAE

Israel lidera la votació que per onzè any consecutiu fan els 44 clubs d’OGAE per determinar quina cançó és la favorita dels fans. De moment ja han votat un parell de clubs; França i Bielorússia, i tots dos han donat el seu 12 a Netta Barzilai. OGAE França, que ha estat la primera a emetre els seus resultats i on han votat 225 associats, ha concedit el seu 10 a la finlandesa Saara Aalto i el seu 8 a l’australiana Jessica Mauboy. Pel que fa a OGAE Bielorússia, on han votat 57 persones, el 10 ha estat per al duo francès Madame Monsieur i el 8, per a la belga Sennek. Espanya, representada pel duo Alfred i Amaia, encara no ha rebut cap vot. D’aquesta manera, la classificació parcial l’encapçala Israel amb 24 punts, seguit de Txèquia (12) i de Finlàndia i França, que comparteixen tercer lloc amb 10. Podeu seguir la votació en el següent enllaç: OGAE Poll 2018

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »