I després de Londres, Tel Aviv!

London2Ha estat genial!“. Així de clars es mostraven Alfred i Amaia després de la seva actuació en la London Eurovision Party, que es va fer dijous passat al Café de París. Els artistes varen interpretar en directe ‘Tu canción‘, el tema amb què participaran al Festival d’Eurovisió. Ho varen fer amb música en directe; ella al teclat i ell, a la guitarra, mentre desenes de persones cantaven junt a ells des de la primera estrofa de la cançó. De fet, va ser el públic qui va entonar les darreres frases de la peça davant la sorpresa del duo. Durant la seva participació en el concert, els representants espanyols també varen interpretar un parell de solos; Amaia va optar per ‘Instrucciones para bailar un vals‘, d’El Kanka, també acompanyant-se del piano, mentre que el seu home delectava els assistents amb ‘This ship is going down‘, també tocant la guitarra. “El públic ha estat molt entregat i participatiu amb la nostra actuació“, varen destacar els artistes, que compartiren cartell amb representants de 18 països més, entre els quals ho havia la’mfitriona, SuRie, l’alemany Michael Schulte, els francesos Madame Monsieur, i l’australiana Jessica Mauboy. Dimarts vinent és el torn de l’Israel Calling, que es farà a Tel Aviv i que comptarà amb la presència de Netta Barzilai, gran favorita a la victòria en el Festival d’enguany. A l’altre dissabte, actuaran en l’Eurovision in Concert, a Amsterdam, i al següent, el dia 21, ho faran a Madrid, en l’Eurovision-Spain PreParty.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »