La pluja acompanya les obres a l’Altice Arena de Lisboa

La pluja és constant a Lisboa, des que s’iniciaren els treballs d’adecuació de l’Altice Arena a les exigències del Festival d’Eurovisió. Una de les primeres passes, imprescindibles en l’organització del certamen, és el control de la càrrega de tots els camions que han estat transportant material per muntar l’escenari i la resta de la infrastructura necessària per adecuar el recinte. La seguretat del Festival, per cert, ja ha generat queixes dels sindicats de la policia portuguesa, perquè el comandament central del Cos ha prohibit que cap agent pugui fer vacances durant la primera quinzena del mes de maig i també han estat suspesos els dies lliures entre el 6 i el 12. Només es respectaran les vacances dels agents que les haguessin sol·licitat i puguin demostrar que ja han pagat un viatge i un allotjament. I és que Lisboa calcula que durant els dies del Festival rebrà 27.000 turistes, més les 1500 persones que formaran part de totes les delegacions participants; això, segons eDreams, suposa un 37% més de visitants, a Lisboa, respecte el mateix període de 2017. Kiev en va rebre un 20% respecte les mateixes dates de 2016.

esc5Pel que fa al material requerit durant l’adecuació de l’Altice Arena, Lisboa’18 necessitarà 30 quilòmetres de cables, que a poc a poc han estat introduïts al recinte. El sostre tècnic ja es va alçar; va ser la primera operació que es va haver de fer abans no comencessin els treballs per muntar l’escenari. El sostre l’han instal·lat a 25 metres d’alçada i ara haurà de donar cabuda a més de 2000 focus. L’organització del Festival també ha previst construir un entrepís just darrere de l’escenari; és el backstage per on únicament circularan els artistes i la resta de persones que formaran part de cadascuna de les 43 delegacions participants. El projecte és instal·lar un terra provisional a quatre metres d’alçada per dividir la zona en un parell d’alçades. També han començat a construir-se els més de 40 boxes des d’on els comentaristes de ràdio i televisió podran retransmetre en directe els tres shows del Festival.

En aquesta zona s’instal·larà el backstage

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »