Netta Barzilai continua arrasant en les votacions de l’OGAE Poll 2018

Set dotzes de set votacions! Israel és la líder indiscutible en l’OGAE Poll 2018, tot i que encara resten 37 clubs per emetre el seu veredicte. Els tres darrers a fer-ho han estat Albània (8 socis són els que han participat en la votació); Hongria (51 socis) i Irlanda (64) Els tres clubs han atorgat el seu dotze a Israel, que encapçala en aquests moments la classificació amb 84 punts, seguida de França amb 40 i de Finlàndia amb 36. Completen el Top 5 Austràlia (30) i Txèquia (24) Espanya, representada enguany per Alfred i Amaia, de moment tan sols acumula 6 punts. Només 19 països han rebut algun vot, per ara. Pel que fa a les votacions d’OGAE Albània, el 10 ha estat per als italians Ermal Meta i Fabrizio Moro i el 8, per a la banda búlgara Equinox. En la votació d’OGAE Hungria, el 10 ha estat per a l’estònia Elina Nechayeva i el 8, per a la finlandesa Saara Aalto. Finalment, els irlandesos han atorgat el 10 als francesos Madame Monsieur i el 8 a l’australiana Jessica Mauboy.

(Foto: i24News TV)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »