Alfred i Amaia només interpretaran ‘Tu canción’ avui a Tel Aviv

Alfred i Aamai tan sols podran interpretar ‘Tu canción‘, en el transcurs de la tercera edició de l’Israel Calling, que es fa aquest vespre a Tel Aviv. Els artistes espanyols compartiran cartell amb representants d’uns altres 24 països, en un concert que es farà a la plaça Rabin, de Tel Aviv. Entre ells, el duo francès Madame Monsieur, l’australiana Jessica Mauboy, el txec Mikolas Josef, la belga Sennek i la britànica SuRie. Les delegacions porten des de diumenge a Israel, on se’ls ha dut a visitar Jerusalem. Alfred i Amaia, per exemple, varen ser ahir a la tarda al Mur de les Lamentacions. I és que la cita, que forma part de la ruta de promoció europea dels artistes tot just abans del Festival, el patrocinen, entre d’altres, els Ministeris israelians de Turisme, d’Afers Exteriors, de Patrimoni i l’Ajuntament de Tel Aviv. La festa inclourà també actuacions de Dana International i d’Izhar Cohen, que va guanyar el Festival de 1978 formant part del grup Alphabeta amb el tema ‘Abaninibi‘. Després de Tel Aviv, aquest dissabte arribarà el torn d’Amsterdam, amb l’Eurovision in Concert, i dissabte de la pròxima setmana, l’Eurovision-Spain PreParty, que serà retransmesa en directe des de la Sala La Riviera de Madrid pel web de RTVE.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »