Eurovisió presenta la banda sonora de Lisboa’18

Eurovisió ha presentat avui la banda sonmora del Festival d’Eurovisió 2018; la música que escoltarem en diversos moments de les tres retransmissions de què constarà el certamen. La peça ha estat composada per Luís Figueiredo, que és qui va fer els arranjaments de l'”Amar pelos dois” amb què Salvador Sobral va aconseguir la victòria l’any passat a Kiev. La cadena pública de televisió RTP va convidar set reconeguts compositors portuguesos perquè composessin una banda sonora que s’adaptés al logo i a la temàtica que vol transmetre Lisboa’18. La peça l’ha interpretada l’Orquestra Filharmònica das Beiras, amb direcció d’António Lourenço. Luís Figueiredo i Rui Guerreiro han fet els arranjaments finals amb supervisió final de l’RTP.

(Foto: YouTube)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »