Pràcticament esgotades les entrades del concert de Salvador Sobral al Festival de Pedralbes

Menys de 80 entrades disponibles per veure Salvador Sobral al Festival de Pedralbes, a Barcelona, el pròxim dia 5 de juliol. Els tiquets, que es venen a uns preus que van dels 63 als 81€, encara estan disponibles a través del web oficial del Festival; http://www.festivalpedralbes.com/ El concert serà el retorn de l’intèrpret portuguès a la capital catalana, on es va formar com a artista en estudiar al Taller de Músics. L’operació de transplantament a què va ser sotmès a finals d’any i la prèvia retirada dels escenaris, hospitalitzat mentre esperava torn per rebre un cor, van aturar els projectes musicals de Sobral amb Noko Woi, la banda que va formar a Barcelona junt a Leo Aldrey i altres músics. La sisena edició del Festival de Pedralbes, que es fa al Palau Reial de Barcelona, també comptarà amb la presència de la fadista portuguesa Mariza (13 de juny), Pastora Soler (17 de juny) i Goran Bregovic, que va composar el tema ‘Ovo je Balkan‘ amb què Milan Stanković va representar Sèrbia al Festival de 2010 (2 de juliol)

(Foto: N-TV)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »