Israel gairebé dobla els punts de la segona classificada en l’OGAE Poll 2018

Israel continua la seva carrera meteòrica cap a la victòria, en l’OGAE Poll 2018. Si bé ara Netta Barzilai ja no compta per dotzes tots els vots rebuts, la gran favorita per a la victòria a Lisboa’18 continua de líder en la clasasificació parcial, amb 128 punts, seguida del duo francès Madame Monsieur (67) i de la finlandesa Saara Aalto (65) en tercer lloc. Completant el Top 5 hi ha el txec Mikolas Josef (47) i l’australiana Jessica Mauboy (39) Els espanyols Alfred i Amaia continuen amb només 6 punts, els que els va atorgar OGAE Txèquia. De moment, ja han publicat els seus vots 11 clubs dels 44 amb que participen en el Poll. Els darrers quatre clubs a votar han estat Itàlia, Eslovàquia, Austràlia i Islàndia. Els italians varen concedir el 12 a França i els eslovacs, als seus veïns txecs. Austràlia i Islàndia han optat per Israel, que va rebre el 10 dels transalpins i dels eslovacs. Ambdós clubs, precisament, també han coincidit a atorgar el 8 a Grècia. Austràlia i Islàndia han atorgat el 10 a Finlàndia; el 8 dels oceànics ha estat per a Estònia i el dels islandesos, per a França. De moment, la votació on ha participat més gent ha estat la d’OGAE Espanya; 443 persones, seguida per la de França (225) i ara, la d’Austràlia (123)

(Foto: OGAE Alemanya)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »