Comença a alçar-se l’escenari de l’Altice Arena

Ja ha començat a alçar-se l’escenari d’Eurovisió 2018! Ahir varen començar a muntar-se les alces que, juntes l’una al costat de l’altra, formaran la plataforma per on hauran de circular els artistes dels 43 països que participen al Festival d’enguany. De fet, ja s’han començat a instal·lar els plafons de fibra que configuraran el terra de l’escenari, segons ha mostrat l’informatiu de l’RTP portuguesa. També ahir varen quedar llestes les estructures esfèriques que formen part del decorat de l’escenari; en concret, ja se’ls hi ha instal·lat tot el sistema d’il·luminació, format per leds, focus i strobos. També s’ha instal·lat el sistema aeri d’il·luminació de la Green Room. Igualment, els tècnics de la companyia M&M Productions han acabat d’alçar l’entrepis on s’han construït els 41 boxes des d’on diferents cadenes de ràdio i de televisió retransmetran en directe el Festival des de l’Altice Arena.

Boxes

(Fotos i video: M&M Productions)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »