Alfred i Amaia aterren a Amsterdam per participar aquesta nit en l’Eurovision in Concert

Amsterdam2

 

Ja són a Amsterdam! Alfred i Amaia han aterrat fa poc més d’una hora a l’aeroport de la capital holandesa, on aquest vespre, a partir de les 20h, participaran a l’Eurovision in Concert, la més veterana i prestigiosa de totes les Eurovision PreParties que se celebren en l’actualitat. Allà mateixa, a l’aeroport, han coincidit amb els representants d’Alemanya, Michael Schulte, de Dinamarca, Rasmussen, i de Malta, Christabelle. Acvte seguit, els representants espanyols han anat fins a l’AFAS Live, que acollirà el concert. Allà han estat rebuts per diversos fans que s’esperen a l’arribada dels artistes que han de cantar aquesta nit. Entre ells, i fins a un total de 32, hi haurà els francesos Madame Monsieur, el suec Benjamin Ingrosso, la banda búlgara Equinox, l’australiana Jessica Mauboy, el txec Mikolas Josef, la israeliana Netta Barzilai, la finlandesa Saara Aalto, la bela Sennek, la britànica SuRie i l’amfitrió, el representant d’Holanda 2018, Waylon. Destaca l’absència dels italians Ermal Meta i Frabrizio Moro, únic Big Five que no serà present al concert d’avui, i de les portugueses Cláudia Pascoal i Isaura. Inaugurada al 2001 i amb capacitat per a 5500 espectadors, és l’única de tot Holanda que ha estat nominada al Premi Pollstar a la millor sala de concerts d’Europa.

El concert serà presentat per Edsilia Rombley, que ha representat Holanda al Festival un parell de cops, i el comentarista televisiu Cornald Maas. Més enllà dels 32 artistes que competiran enguany per la victòria a Lisboa, el concert també comptarà amb la presència de Sandra Kim, guanyadora del Festival de 1986. Les entrades, encara disponibles a través de Ticketmaster, s’han posat a la venda a 43,50€. Després del concert, hi haurà l’Afterparty, que es farà també a AFAS Live, i que comptarà amb les actuacions de Getty Kaspers, membre del grup Teach In, que va guanyar per Holanda el Festival d’Eurovisió 1975, i Joan Franka, que va representar els Països Baixos al 2012. La música, en aquest cas, anirà a càrrec de DJ Juan. Els tickets es venen a 15€.

(Fotos: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »