Perillen els vols a Lisboa per la vaga de Vueling, aerolínia oficial d’Eurovisió 2018

Els pilots de Vueling han convocat quatre dies de vaga, que poden afectar els vols que connectaran diverses ciutats europees amb Lisboa enmig dels assajos del Festival d’Eurovisió 2018. En concret, les aturades es faran en dos torns; els dies 25 i 26 d’abril i, després, dijous 3 i divendres 4 de maig. Els primers assajos del Festival començaran diumenge 29 d’abril. Tot i que Eurovisió encara no ha fet públic el calendari oficial d’assajos, si ens guiem per com s’han organitzat els torns dels Big Five en les darreres edicions, és molt probable que Alfred i Amaia acabin tenint programat el primer contacte amb l’escenari de l’Altice Arena divendres dia 4. Es dóna el cas que Vueling és la companyia aèria oficial d’Eurovisió 2018, com a una de les empreses patrocinadores del certamen d’enguany. La companyia, actualment, ofereix vols directes a Lisboa des de Barcelona, París (Orly), Zuric i Amsterdam, però també disposa de rutes fins a la capital portuguesa amb escala a Barcelona des d’uns altres 100 indrets.

Quan es va fer pública la informació que Vueling seria l’aerolínia oficial de Lisboa’18, el director comercial de la companyia, David García, va declarar que “gràcies a les nostres 130 destinacions al millor preu, podem dur assistents de moltes ciutats europees al Festival“. De moment, Vueling tan sols informa que continua negociant amb els pilots, que rebutgen l’esborrany del nou Conveni Col·lectiu que els ha fet arribar l’empresa i que no garanteix ni un increment de sous ni un programa de creixement de la companyia en territori espanyol, cosa que obligaria a establir noves bases en altres països. Vueling informa que “en breu ens posarem en contacte amb els clients que es puguessin veure afectats per posar a la seva disposició totes les alternatives disponibles“, sense precisar de quines es tracta.

(Foto: PR Noticias)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »