Conchita Wurst revela que és seropositiva

Sóc seropositiva des de fa anys”. Contundent confessió de Conchita Wurst avui en el seu perfil d’Instagram. L’artista austríaca, guanyadora del Festival d’Eurovisió 2014, ha explicat que aquesta dada “és irrellevant per al públic, però un exnòvio m’ha amenaçat de fer pública aquesta informació privada i jo mai no donaré el dret a ningú a espantar-me i a influenciar la meva vida per aquest tema“. L’artista ha assegurat que s’està tractant amb retrovirals des de fa temps i que no ha desenvolupat la malaltia. Ha afegit que espera “donar coratge a altres i fer una altra passa contra l’estigmatització de persones que, pel seu propi comportament o pel d’altres, s’han infectat amb el VIH“.

(Foto: El Universo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »