Israel, França i Finlàndia ocupen el Top 3 de l’OGAE Poll 2018

Israel continua encapçalant, ara amb 199 punts, la classificació parcial de l’OGAE Poll 2018, quan ja han fet pública la seva votació 18 clubs dels 44 amb dret a vot. França continua en segon lloc, amb 111, seguida de Finlàndia, amb 89. Completant el Top 5, Austràlia és quarta amb 80 i Txèquia cinquena amb 74. Els set darrers clubs en votar han estat els d’Azerbaidjan, Croàcia, Ucraïna, Eslovènia, Sèrbia, Letònia i Resta del Món. Azerbaidjan (on han votat 11 fans) ha atorgat el seu 12 a la banda búlgara Equinox; el 10 a la belga Sennek i el 8 al duo francès Madame Monsieur. A la israeliana Netta Barzilai tan sols li ha atorgat 5 punts, la més baixa rebuda fins ara, ja que la gran favorita de Lisboa’18 havia rebut tot de dotzes i un 10. Els fans croates (29 han pres part en la votació) han atorgat el 12 a l’australiana Jessica Mauboy, el 10 a França i el 8 a Israel. Des d’Ucraïna (129 membres d’OGAE que han votat) el 12 ha estat per a Israel, el 10 per a França i el 8 per a Bulgària. Per la seva banda, els 18 fans eslovens que han participat en la votació han concedit el seu 12 a Austràlia, el 120 a Israel i el 8 a la finlandesa Saara Aalto. A Sèrbia han votat 49 fans, que han donat el 12 a Israel, el 10 a Bulgària i el 8 a la grega Yianna Terzi. OGAE Letònia, on han participat 17 seguidors, ha puntuat Israel amb un 12; el txec Mikolas Josef amb un 10 i a Austràlia, amb un 8. Finalment, OGAE Resta del Món (han votat 92 persones), ha donat el 12 a Israel, el 10 a França i el 8 a Finlàndia. Aquest club també ha concedit 4 punts a Alfred i Amaia, que ara acumulen 10 vots, igual que el noruec Alexander Rybak i l’ucraïnès Melovin. Encara hi ha 18 països a zero; entre ells, Portugal, Malta, Moldàvia, el Regne Unit i Holanda.

OGAE Andorra encara està en ple procés de votació. De moment, ja ha finalitzat la puntuació de les semis; han pres part 44 socis de l’entitat. Destaquen les eliminacions de la russa Yulia Samoylova, de l’estònia Elina Nechayeva, i de l’azerí Aisel. Tot just ara s’inicia el procés de votació de la gran Final. Hi ha temps fins al pròxim divendres 27 d’abril.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »