Israel supera França de 84 punts en la meitat de la votació de l’OGAE Poll 2018

Israel, primera amb 238 punts seguida de França, amb 154. Tercera, en aquests moments, hi ha Finlàndia amb 109. Completant el Top 5 hi ha Austràlia (101) i Bulgària (85) Ja han votat 22 clubs; la meitat amb dret a fer-ho. En les darreres hores, han fet públiques les seves votacions els clubs de Romania, el Regne Unit, Dinamarca i Lituània. Els romanesos (34 votants), han atorgat el seu 12 al duo francès Madame Monsieur, el 10 a la grega Yianna Terzi i el 8 a la banda búlgara Equinox. La israeliana Netta Barzilai ha aconseguit 7 punts. Per la seva banda, els 180 fans britànics que han participat en la votació han atorgat el seu 12 a Israel, el 10 a l’australiana Jessica Mauboy i el 8, a la finlandesa Saara Aalto. En la votació d’OGAE Dinamarca han participat 64 fans. El 12 l’han atorgat a França, el 10 a Israel i el 8, a Grècia. Finalment, Lituània (21 fans) ha donat el 12 a França, el 10 a Israel i el 8 a Bulgària. Cap dels quatre clubs no ha puntuat Espanya; Alfred i Aamaia, amb ‘Tu canción‘, continuen amb 10 vots en la vintena posició. Noruega, amb Alexander Rybak, té els mateixos punts, però ocupa en aquests moments la dinovena posició. Sobta l’únic punt que ha aconseguit, per ara, la russa Yulia Samoylova, igual que Aisel, representant d’Azerbaidjan. Encara hi ha 17 països que no han votat, un d’ells, Andorra, que ha establert com a termini màxim per enviar les votacions als seus associats dijous dia 26 d’abril.

(Foto: Infogreece)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »