Alfred i Amaia tanquen avui a Madrid la seva gira de promoció

Punt final! Alfred i Amaia tanquen aquest vespre a la sala La Riviera de Madrid la seva gira promocional, que els ha dut a les Eurovision PreParties de Londres, Tel Aviv i Amsterdam. Avui és el torn de la segona edició del concert organitzat pel web Eurovision-Spain, que serà retransmès en directe a través del web de RTVE. Els representants espanyols compartiran escenari amb artistes de 20 països més, entre els quals hi ha el duo francès Madame Monsieur, l’alemany Michael Schulte i la britànica SuRie. També estan previstes les actuacions de les portugueses Cláudia Pascoal i Isaura, la banda metal hongaresa AWS, l’armeni Sevak Khanagyan, els moldaus DoReDos, el txec Mikolas Josef i la belga Sennek. L’organització ha convidat l’andorrana Susanne Georgi i els representants espanyols de 2011, Lucía Pérez, i de 2017, Manel Navarro. De fet, Lucía Pérez serà, junt a Soraya Arnelas i Víctor Escudero, una de les presentadores de la gala. ja estan totalment esgotades les entrades a través d’internet. Avui tan sols es posaran a la venda 100 tiquets més però just a l’entrada del local, que obrirà portes a les 21h.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »