França retalla diferències amb Israel a l’OGAE Poll 2018

Israel continua liderant la classificació parcial de l’OGAE Poll 2018, però ara amb 63 punts de diferència respecte França, que és segona. Un cop han votat 32 dels 44 clubs amb dret a fer-ho, Netta Barzilai encapçala la votació amb 323 punts; el duo francès Madame Monsieur és segon amb 260. D’aquesta manera, Israel es proclamarà matemàticament guanyadora de l’OGAE Poll d’enguany quan sumi 81 punts més. Completa el podi del Poll 2018 la finlandesa Saara Aalto amb 165, seguida de l’australiana Jessica Mauboy (141) i del txec Mikolas Josef, cinquè amb 134. Espanya continua amb 10 punts, ocupant la vintena posició. Aisel, representant d’Azerbaidjan, és la següent amb els mateixos punts que Alfred i Amaia. Ara hi ha 15 països a zero, entre els quals hi ha Portugal, Malta i el Regne Unit.

En les darreres hores han votat deu clubs més. Destaca el zero d’Estònia a Israel. és el primer país que no atorga ni un sol punt a Netta Barzilai. El 12 d’Estònia ha estat per a Austràlia, el 10 per a França i el 8 per al suec Benjamin Ingrosso. A OGAE Noruega tampoc no ha entusiasmat el ‘Toy‘ d’Israel, al qual ha atorgat només 5 punts. El 12 noruec ha estat per a França, el 10 per a Finlàndia i el 8, per a Austràlia. França ha aconseguit tres 12 més; els de Bèlgica (1o per a Israel i 8 per a Austràlia), Alemanya (10 per a Israel i 8 per a Txèquia) i Israel (10 per a Finlandia i 8 per a la grega Yianna Terzi) Israel, per la seva banda, acumula cinc 12 més: els de Xipre (10 per a Grècia i 8 per a França), Polònia (10 per a França i 8 per a Equinox, representants de Bulgària), Rússia (10 per a França i 8 per a la belga Sennek), Suïssa (10 per a França i 8 per a Azerbaidjan) i Armènia (10 per a França i 8 per a Bulgària)

(Foto: ESCXtra)

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »