Desvetllats els presentadors de la Blue Carpet de Lisboa’18

Cláudia Semedo, Inês Lopes Gonçalves, Pedro Penim i Pedro Granger seran els mestres de cerimònies de la Blue Carpet, la recepció oficial de totes els artistes que participaran al Festival d’Eurovisió 2018, que es farà el pròxim diumenge 6 de maig. Cláudia Semedo i Inês Lopes són presentadores de televisió. Lopes, a més, va fer de mestra de cerimònies des de la Green Room de les tres gales del Festival da Canção portuguès d’enguany. També va formar part del Jurat del popular festival portuguès l’any passat, que va guanyar Salvador Sobral. Pedro Penim, molt conegut dels eurofans, ja que ha assistit a diversos festivals d’Eurovisió com a espectador, és actor; actualment és el director artístic del Teatro Praga de Lisboa. Va saltar a la fama com a presentador del Clube Disney, a la cadena pública de la televisió portuguesa RTP, entre 1997 i 2000, i després va ser escollit per presentar el programa Art Attack de Disney Channel. Ell i Pedro Granger coinduiran les rodes de premsa que es faran a Lisboa’18. Granger, quart presentador de la Blue Carpet, també és actor. Ha presentat el Festival da Canção i va retransmetre en directe el Festival d’Eurovisió de 2012 per a l’RTP.

(Foto: Flashes)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »