Andorra TV commemora el desè aniversari del seu debut a Eurovisió

Portada del microweb d’Andorra TV dedicat als anys en què va participar a Eurovisió
Amb motiu del desè aniversari del debut d’Andorra al Festival d’Eurovisió, l’ens públic del país ha creat un microsite al seu web corporatiu on repassa les 6 participacions del país en el popular Concurs musical. En el site, que té l’adreça http://www.andorradifusio.ad/eurovisio, es poden veure les actuacions que els 6 representants d’Andorra van fer al Festival així com els videoclips que es van enregistrar per promocionar les seves candidatures. Igualment, s’ha habilitat una galeria d’imatges de cadascun dels artistes sobre l’escenari d’Eurovisió i una segona secció amb  fotografies de cadascun dels representants rere els escenaris. Entre elles, Marta Roure junt a les Bis a Bis, candidates a representar Andorra al 2004; Marian van de Wal junt a Helena Paparizou i Age Sten Nilsen, veu dels noruecs Wig Wam; Jenny a l’Acròpoli d’Atenes, els Anonymous amb els pantalons abaixats, Gisela amb el representant espanyol Rodolfo Chikilicuatre i Susanne Georgi amb la israeliana Noa.
 
El microsite també conté una secció d’articles que diverses persones relacionades amb la delegació andorrana han escrit per repassar com van viure el debut del país al Festival i com van ser aquells anys de pas pel Concurs. Hi ha articles del club OGAE Andorra, de Josep Lluís Trabal, cap de premsa de la delegació i comentarista del show entre els anys 2004 i 2008; Joan Anton Rechi, director artístic de la delegació andorrana els anys 2005, 2006 i 2007; Creu Rosell, cap de delegació d’ATV al Festival entre 2005 i 2009, Pati Molné, presentadora del 12 Punts, Agustí Mas, webmaster del projecte Andorra Eurovisió 2009, i Salvador Bricollé, eurofan català. Igualment hi ha entrevistes a Marian van de Wal, Niki Francesca (membre dels Anonymous) i Susanne Georgi. Els visitants del microweb poden deixar-hi els seus comentaris, explicar records i impressions dels anys que ATV qualifica d'”euroil·lusió

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »