Alfred Garcia i Albert Pla ironitzen sobre la polèmica pel regal de Sant Jordi a Amaia

Barcelona , Entrevista al cantant Albert Pla amb motiu de la presentació del seu llibre España de mierda. Llibreria Barra/ Llibre.

Que un cantante le regale a una cantante un libro de un cantante sobre otro cantante es antipatriótico“. Ironia en mode ON la d’Albert Pla a Twitter en resposta a la polèmica generada perquè Alfred García va regalar a Amaia ahir, Diada de Sant Jordi, la seva primera novel·la, titulada ‘España de mierda‘. El representant espanyol a Eurovisió ha retuitat sense cap mena de comentari el tuit d’Albert Pla, reaccionant d’aquesta manera al rebombori que va generar el tema a la Xarxa. Alfred García, però, s’ha vist obligat a penjar aquest migdia un nou video per treure ferro al que considera una “trista polèmica“, on l’artista puntualitza que la novel·la “no és un llibre que parli de política, ni d’independentisme, ni parla malament d’Espanya. Només és una sàtira del país!“. En el mateix video, que ja acumula més de 291.000 reproduccions, Amaia matisa que el regal vé perquè quan ella i Alfred estaven a l’Acadèmia d’Operación Triunfo, ja havien parlat tant del llibre com d’Albert Pla. Alfred García ha volgut deixar clar que “anem a mort amb Espanya, estem molt bolcats amb Eurovisió i treballem cada dia per quedar en la millor de les posicions“. Tot i això, l’intèrpret català diu que “no entenem per què no es pot regalar un llibre a una persona quan som lliures de regalar als altres el contingut que vulguem!“.

(Foto: El Punt Avui)

http://www.lavanguardia.com/gente/20180424/442951407580/alfred-amaia-ot-2018-polemica-libro-sant-jordi.html 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »