Israel guanya l’OGAE Poll 2018 quan encara resten 7 clubs per votar

Matemàticament guanyadora! Netta Barzilai és ja de forma oficial la favorita dels fans i membres dels difernets clubs d’OGAE repartits per tot el món. La representat israeliana ha aconseguit ja els punts que li faltaven per aconseguir la victòria; els darrers clubs a votar han estat Malta, Macedònia, Grècia i Luxemburg, amb un bagatge de tres 12 i un 10. Ara, Israel suma 376 punts, seguida dels francesos Madame Monsieur amb 291 i la finlandesa Saara Aalto amb 192. Completen el Top 5 l’australiana Jessica Mauboy, amb172, i el txec Mikolas Josef, amb 152. Alfred i Amaia, amb 10 punts, es troben en la vintena posició. Encara hi ha 14 països a zero, entre els quals destaquen Portugal, Armènia i Malta. La russa Yulia Samoylova només té un punt i tanca la classificació dels que han estat votats algun cop.

A part del 12 a Israel, OGAE Malta (hi han participat 12 membres) ha concedit el 10 al danès Rasmussen i el seu 8, a Saara Aalto. Els 28 membres d’OGAE Macedònia que han votat, han concedit el 12 a Israel, el 10 al quintet búlgar Equinox i el 8, a Finlàndia. A Luxemburg han votat 33 persones. A més del 12 a Netta Barzilai, el club ha donat el 10 a Finlàndia i el 8, a Austràlia. Finalment, a Grècia han votat 139 persones, que han donat el 12 a Bulgària, el 10 a Israel i el 8 a la belga Sennek. A la seva compatriota Eleni Foureira, que enguany representa Xipre, tan sols li n’han donat 7. Ara, tan sols falten per votar els clubs d’OGAE d’Andorra, Àustria, Finlàndia, Portugal, Suècia, Turquia i l’Eurovision Club d’Alemanya.

(Foto: Diario de Sevilla)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »