Una allau de reserves de l’abonament per a l’Eurocafè, farà que se n’hagi de desestimar gairebé la meitat

Gairebé 1400 membres d’OGAE que han prereservat l’abonament d’accés a l’Eurocafè de Lisboa es quedaran al carrer. Segons ha pogut saber l’Eurobloc, OGAE Portugal va posar en prevenda diumenge passat 1600 abonaments per a tots els membres d’algun dels clubs pertanyents a la xarxa internacional de seguidors del Festival, però s’han rebut 2994 sol·licituds de reserva, que no es podran atendre. Segons els organitzadors de l’Eurocafè de Lisboa, ubicat al club MoME de la capital portuguesa, cada club tindrà garantit un mínim d’abonaments en funció del gruix de socis que tingui. Aquells clubs que tinguin més sol·licituds d’abonaments que passis concedits, repartiran les entrades per ordre de sol·licitud. Els abonaments, que s’exhauriran, tenen un preu de 60€ i permeten l’accés a l’Eurocafè cada dia de la setmana en horari nocturn, ja que l’entrada serà lliure per a les activitats que s’hi faran de dia.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »