Els Abba anuncien l’enregistrament de dues noves cançons

Els Abba s’han tornat a reagrupar per crear nous temes i ja tenen preparades dues noves produccions! Ho han anunciat ells mateixos avui mateix a través de les xarxes socials. Una d’elles, titulada ‘I still have faith in you‘, serà presentada oficialment en un programa de televisió especial, produït per la BBC britànica i l’NBC nordamericana, i que serà emès el pròxim mes de desembre. Segons la banda, formada per Benny Anderson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog i Anni-Frid Lyngstad, “tots quatre vàrem creure que, després de gairebé 35 anys, seria divertit reunir forces de nou i entrar en un estudi de gravació. I així ho vàrem fer! Va ser com si el temps s’hagués estat esperant i que tan sols haguéssim estat lluny per unes curtes vacances! Una experiència extremadament divertida!“. El quartet està treballant en una gira virtual els anys 2019 i 2020 que durà el nom d'”Abbater“. Els protagonistes seran representacions digitals dels quatre membres del grup, a qui ja s’han fet fotografies des de tots els anglès per poder crear els seus ninos. Precisament, dilluns dia 7 de maig, a partir de les 13h, s’inaugurarà al Museu Abba d’Estocolm una nova exposició interactiva sobre la banda, que va guanyar el Festival d’Eurovisió de 1974 amb el tema ‘Waterloo‘.

(Foto: Variety)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »