Lisboa’18 aixeca el teló!

Imatge de la Green Room

Imatge de la Green Room

Tot és a punt! Aquest matí han començat els assajos oficials del Festival d’Eurovisió 2018. Aisel, representant d’Azerbaidjan, ha estat l’encarregada d’estrenar l’escenari del certamen, que ha dissenyat l’alemany Florian Wieder. Després serà el torn d’Islàndia, Albània, Bèlgica, Txèquia, Lituània, Israel, Bielorússia, Estònia i Bulgària. Resten tan sols 13 dies per saber qui succeirà Salvador Sobral en el palmarès del Festival. A dia d’avui, i just abans que s’iniciessin els assajos, la israeliana Netta Barzilai continuava encapçalant la llista de favorits en les cases d’apostes, seguida d?Equinox, representants de Bulgària i, atenció!, de França en el tercer lloc! El duo Madame Monsieur està escalant posicions dia a dia, i caldrà veure com influiran els assajos en la seva candidatura. Ara, el Top 5 el completen Mikolas Josef, representant de Txèquia, i l’australiana Jessica Mauboy. Fins a completar el Top 10 hi ha l’estònia Elina Nechayeva, el noruec Alexander Rybak, el suec Benjamin Ingrosso, la belga Sennek i la grega Yianna Terzi. Alfred i Amaia no es mouen de l’onzena posició, seguits de Saara Aalto, del duo italià Fabrizio Moro i Ermal Meta. Per tant, dia molt intents avui a Lisboa, perquè veure assajar quatre dels sis primers favorits del certamen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »