Mikolas Josef, hospitalitzat d’urgència per una lesió cervical mentre feia una voltarella en el seu primer assaig

Mikolas Josef es troba hospitalitzat a Lisboa a causa d’una lesió cervical que s’ha fet mentre executava una voltarella cap enrere durant el seu primer assaig, aquest migdia a l’Altice Arena de Lisboa. L’artista ha estat traslladat en ambulància a un hospital de la capital portuguesa i després ha estat derivat a un segon centre sanitari, segons explica ell mateix en el seu perfil d’Instagram. En el mateix post, Josef assegura que no pot cambiar. En un primer moment, la delegació txeca havia atribuït la lesió al cansament acumulat en les darreres setmanes per preparar el Festival, en què les cases d’apostes han col·locat l’artista com a un dels màxims aspirants a la victòria, dissabte dia 12. De moment, els txecs no han parlat de retirada, tot i que reconeixen que l’artista és el primer que ha dit, quan l’evacuaven en ambulància.

(Foto: Super.cz)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »