Demanen el boicot a Alfred i a Amaia pel regal de Sant Jordi… i boicot a Macedònia per una ironia sobre ‘Tu canción’

No queremos que el cantante INDEPENDENTISTA Alfred represente a España en Eurovisión“. Ras i curt. Sense cap més argument. Aquesta és la petició que ha creat a Change.org un veí de Santander que es presenta a sí mateix a Twitter amb el text “SILENCIO/BLOQUEO A PODEMATAS y TRAIDORES ASQUEROSOS por SISTEMA“. De moment, la petició ja l’han signada 29.830 persones i ha tingut més èxit que la que ha creat Úrsula Valdés, que compta per ara amb 628 signatures. Aquesta segona petició considera que Alfred i Amaia són “dos chavales sin experiencia alguna” i que no estan gens agraïts a l’oportunitat que se’ls presenta de cantar a Eurovisió. Valdés es mostra ofesa perquè Alfred García hagi regalat el llibre “España de mierda” a Amaia i que tots dos artistes s’ho hagin pres “en broma“. La promotora de la recollida de signatures conclou que “el mínim” que podrien fer els representants espanyols és demanar disculpes. Per això, proposa que els signants “demostrarles que no es una broma faltar al respeto a toda España y que aún existen españoles dispuestos a combatir el autoodio de este país, empezando desde ya por reclamar unos representantes con los que de verdad nos sentamos (sic) todos identificados“.

Paral·lelament a la campanya contra Alfred i Amaia, la xarxa també ha vist el naixement d’una altra crida al boicot, en aquest cas contra els representants de Macedònia, Eye Cue, que en una entrevista a Fórmula TV van declarar que no els convenç el petó que es fan Alfred i Amaia durant la seva actuació. Els artistes es varen limitar a preguntar a l’entrevistador si el petó “és real” i si forma part de la coreografia de l’actuació.

1 Comments

  1. Els de Macedònia tenen moltíssima raó i el boicot que se’ls ha fet és injust. Europa, com m’agrada dir, dictarà sentència.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »