Mikolas Josef ja camina i torna demà als assajos, amb alguns canvis

Em trobo millor que ahir. He rebut un bon tractament; gràcies els antiinflamatoris, he pogut caminar per anar a dinar. Encara estem esperant una resposta dels metges, que estan examinant els scanners per confirmar que la meva columna està bé i que puc actuar sense cap mena de risc per a la meva salut“. Són paraules de Mikolas Josef, el representant de Txèquia, que va resultar ferit a l’esquena mentre feia una voltarella durant el primer assaig a l’Altice Arena, diumenge passat. L’artista ha asseguta que “actuaré passi el que passi! Tots hem treballat molt dur aquests darrers mesos, de manera que retirar-me no és una opció”. Segons les primeres filtracions a la Premsa acreditada, la delegació txeca ha fet alguns canvis en la posada en escena, de manera que l’artista no hagi de fer gaire moviments ni molt menys cap voltarella.

(Foto: El País)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »