Dia 4: Jornada de pianos, foc i de molts decibels!

Vistes totes les actuacions de la segona Semi. La jornada d’ahir a l’Altice Arena de Lisboa va deixar escenes impactants, com la de l’ucraïnès Melovin tocant el piano dalt d’una plataforma, a la qual s’accedeix per un tram d’escales que s’acaba incendiant. Flames en tots i cadascun dels graons! Laura Rizzotto, per la seva banda, va presentar una posada en escena senzilla; d’aquelles on només hi ha una artista dalt de l’escenari però, en el seu cas, amb un clar predomini del color vermell; en el color del fons, en la il·luminació i en el vestit que va provar ahir. Benjamin Ingrosso va seguir l’estela del que fan sempre els representants suecs: la seva posada en escena és calcada a la que que duen al Melodifestivalen. Res de nou! Ball tot solet amb llums de neó just al darrere seu.

També es manté la idea de la Pre en el cas de la maltesa Christabelle. Enlloc d’un cub amb quatre ballarines, com a la Final nacional, a Eurovisió l’artista ha triat un doble panell amb pantalla led en què es projecten algunes imatges; enmig, una ballarina executant una coreografia amb què se sobreentén l’angoixa de les persones que precisen d’atenció psicològica, que és a qui Christabelle dedica la cançó. Lea Sirk, d’Eslovènia, actuarà acompanyada de quatre ballarines-coristes, mentre que la banda Iriao, representant de Geòrgia, ha optat per la posada en escena més senzilleta de totes: sortir a l’escenari i cantar. Junt als tres veus, un dels membres del grup tocarà el piano (o ho farà veure…) i un altre, tocarà la guitarra. Vanja Radovanovic, de Montenegro, va lluir ahir un vestit color blau cel ben lluent, igual que el pianista que l’acompanya dalt de l’escenari. El color contrastava amb el blanc de les quatre ballarines-coristes. Però sense cap mena de dubte, la potència de la jornada la varen aportar les actuacions de Polònia i d’Hongria. Tres coristes acompanyaran Lukas Meijer i Gromee a l’escenari. Aquest darrer s’ubicarà en una taula de so, com a bon DJ que és. Polònia tirarà del recurs de la pirotècnia; la cançó bé s’ho val. I els AWS, representants d’Hongria, trencaran el ritme de la gala amb una actuació absolutament intensa… Fins i tot és previst que el públic (compinxat amb el grup!) elevi en braços el guitarrista de la banda!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »