Continua la campanya mediàtica de descrèdit d’Alfred i Amaia

Llevar a Amaia y Alfred a Eurovisión costará 400.000€ a la España que desprecian“. És el titular escollit per OKDiario per informar sobre el cost aproximat del projecte Eurovisió 2018 de TVE. En la seva informació, el diari electrònic escriu que aquesta quantitat “saldrá del bolsillo de todos los españoles pese a las simpatías de la primera por la obra titulada ‘España de mierda‘ de Albert Pla y los coqueteos del segundo con el independentismo, participando, por ejemplo, en la Diada separatista de 2014“. La guerra mediàtica contra els representants espanyols s’afegeix a la que alguns particulars han iniciat amb la recollida de signatures contra els artistes a la plataforma Change.org. La primera d’elles ja ha recollit 65.000 signatures; la segona, no arriba a les 4.600. Ara se n’hi ha afegit una altra, que pretén aconseguir la substitució d’Alfred i Amaia perquè “con su actitud y declaraciones demuestran que no son dignos de representarnos“. La campanya, que es refereix als triunfitos com a “individuos“, exigeix que TVE proposi uns altres representants que “no insulten a los españoles“, arran de la polèmica creada pel regal de Sant Jordi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »