Alfred i Amaia aterren a Lisboa tranquils i amb ganes de treballar

L’Alfred i l’Amaia ja són a Lisboa. Han aterrat a les 16.30 hora portuguesa, on han estat rebuts per nombrosos fans espanyols i un equip de la cadena pública de la televisió portuguesa, l’RTP, que els ha regalat una safata amb tot de pastéis de Belém… o de nata, segons hagin estat fets a la popular pastisseria de Belém on varen néixer o a la resta de la ciutat. Prèviament, els artistes havien embarcat a Barajas, on l’Alfred ja s’esperava després d’arribar des de Barcelona. El català s’ha mostrat preocupat per l’estat físic de Mikolas Josef, a qui varen conèixer en la gira europea de concerts de promoció, tot i que s’ha mostrat satisfet perquè el txec ha pogut assajar de nou aquesta mateixa tarda sobre l’escenari de l’Altice Arena. Per la seva banda, l’Amaia ha declarat que se senten tranquils i amb força ganes de començar la darrera fase d’aquesta experiència eurovisiva.

L’Alfred García viatja acompanyat del seu trombó amb la idea de poder fer un acústic en algun club de Lisboa i, si pot ser, acompanyat de Salvador Sobral. També ha confessat que du tres polseres talismà; una regalada per la seva àvia, una altra amb els noms de tots els companys de la darrera edició d’Operación Triunfo i una darrera que ‘funciona’ si li demanes un desig… tot i que ell no l’ha volgut desvetllar per por que no es compleixi. L’Amaia du una polsera, regal de la seva tieta, i un didal que li va donar la seva àvia. Tot just aterrar, els intèrprets espanyols han estat recollits per l’Hugo i la Fátima, dos joves de Badajoz que viuen a Portugal i que han estat assignats com els voluntaris que acompanyaran la delegació de TVE. Demà, primer assaig, a partir de les 16.15h (una hora més a Catalunya)

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »