L’Amaia lluirà un look rebel i femení i l’Alfred, un d’elegant i romàntic, a Eurovisió

Rebel, rockera però femenina; elegant, romàntic però amb un costat dur. Són els looks que lluiran Amaia Romero i Alfred García durant la seva actuació al Festival d’Eurovisió 2018. Ho ha fet públic aquesta tarda la cadena RTVE en un comunicat de premsa. L’Amaia Romero durà una creació de Teresa Helbig, barcelonina de 54 anys, amb atelier instal·lat al cor de l’Eixample modernista de la capital catalana. La reina Letizia va vestir un disseny de la catala a el passat mes de novembre, en el transcurs d’una gala en què es lliuraven els Premis de Periodisme ‘Francisco Cerecedo’. També ha vestit Algela Bassett i Gwen Stefani, entre d’altres. Sobre Amaia Romero, la creadora barcelonina ha dit que és “molt fresca, jove i té un punt gamberro i canalla‘. Ha donat algunes pistes sobre com serà la peça que li ha creat per al Festival: amb un toc rocker, rebel però femení. Per la seva banda, l’Alfred vestirà un disseny de Paco Varela, gadità de 37 anys. El modista ha dit que el del Prat anirà “molt guapo, juvenil i elegant“, amb una peça que transmeti elegància, romanticisme però també el costat dur de l’intèrpret.

(Foto Teresa Helbig, El País)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »