Espanya cau a la dotzena posició en les cases d’apostes, després de l’assaig d’avui

Dotzens. Alfred i Amaia han caigut a la dotzena posició en les cases d’apostes després de l’assaig fet avui a l’Altice Arena de Lisboa. Fent una ullada a la xarxa, l’eurofan espanyol no està gaire satisfet amb la proposta escènica presentada avui pels artistes. Tinet Rubira, director de la posada en escena d’Espanya, ha reconegut a Twitter que sobren plans laterals i d’esquena d’Alfred i Amaia. Tot i això, i segons es pot veure en les imatges distribuïdes de l’assaig, els intants finals de l’actuació no tindran plans curs dels intèrprets, ja que s’hauria optat per un pla general de l’escenari i un travelling perimetral d’esquerra a dreta. Espanya ha estat la menys votada avui a la porra que es fa dia a dia a la Sala de Premsa. Els més ben valorats de la jornada han estat els francesos Madame Monsieur amb 105 vots, seguits dels italians Fabrizio Moro i Ermal Meta amb 73 i de l’alemany Michael Schulte, amb 60. Els tres darrers, la britànica SuRie i la portuguesa Cláudia Pascoal amb 37 i, finalment, Alfred i Amaia, amb només 26 vots.

Pel que fa a les apostes, Netta Barzilai continua encapçalant les expectatives de pagament, seguida del noruec Alexander Rybak i de l’estònia Elina Nechayeva. Completen el Top 5, els francesos Madame Monsieur i el txec Mikolas Josef. Fins a la desena posició, trobem Eleni Foureira, la banda búlgara Equinox, el suec Benjamin Ingrosso, l’australiana Jessica Mauboy, que també ha anat perdent posicons des dels seus assajos, i Itàlia. Ara, l’onzena posició, pel davant d’Espanya, l’ocupa la belga Sennek. Són últims, en aquest ordre, Islàndia, Malta, Montenegro, San Marino i Eslovènia.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »