Tres Big Five en el Top 10 de favorits

França, cinquena; Itàlia novena i Espanya, amb Alfred i Amaia, un altre cop, desena. Tres Big Five entre els 10 favorits segons les cases d’apostes. Alemanya i el Regne Unit surten més mal parades; Michael Schulte, divuitè i SuRie, en el lloc 25. Per la seva banda, Cláudia Pascoal i Isaura, les amfitriones del Festival, ocupen el dissetè lloc. Els francesos Madame Monsieur sortiran tots sols a l’escenari; cantaran en la passarel·la perimetral de l’escenari i, durant la interpretació de la tornada, alçaran la mà dreta ben oberta tots dos alhora, com volent dir “prou!”; prou a les tragèdies humanes dels refugiats que busquen una vida millor a Europa. Els italians Ermal Meta i Fabrizio Moro també estaran sols a l’escenari, l’un al costat de l’altre. SuRie també estarà sola però amb una mica més d’atrezzo; una estructura cúbica il·luminada i amb fons. Ella, dalt d’una plataforma, d’on baixarà avançada la cançó. I Michael Schulte és qui s’ha treballat més la posada en escena. Els alemanys han dut un sistema per projectar imatges al fons de l’escenari, especialment en la tornada de la peça, on es veurà projectat part del text amb algunes imatges representatives; “one love, two hearts, three kids, loving mum“. I quan Schulte digui “you left me alone“, veurem dibuixada una carretera buida. La silueta del cantant també es projectarà al fons, amb els braços oberts; una imatge que ha fet recordar el Crist Rei de Lisboa. Finalment, Cláudia Pascoal i Isaura cantaran envoltades de focus de peu com a únic atrezzo.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »