Llum més íntima, més plans curts i adéu a la pirotècnia

Llum més íntima, més plans curts i, definitivament, adéu a la pirotècnia. TVE, segons Tinet Rubira, director de la posada en escena de l’Alfred i l’Amaia, ha ofert alternatives i possibles solucions als problemes que divendres varen fer impossible visualitzar l’efecte demanat a l’empresa d’efectes especials. Però per qüestions tècniques, no podrem veure els dos estels que creuen l’escenari i s’ajunten en un de sol en el moment final de l’actuació. Això sí; l’organització podria demanar que el públic encengués el llum dels mòbils per donar un caliu més íntim a l’actuació espanyola. Els principals problemes rauen en què gran part de la posada en escena consisteix a tenir l’Alfred i l’Amaia l’un davant de l’altre; per tant, molta estona de costat al públic i massa plans laterals i d’esquenes a la càmera.

Després de l’assaig i ja en roda de premsa, els artistes han declarat haver-se sentit molt relaxats, dalt de l’escenari. El primer dia “faltaven coses”, ha dit l’Alfred. I avui, tot i que considera que encara hi ha aspectes a polir, “estem súperfeliços!”. Tinet Rubira, per la seva banda, ha reconegut a Twitter que encara no està satisfet del tot, malgrat els avenços aconseguits respecte el primer assaig.

Avui, l’Alfred ha provat un trajo entallat color blau cel i l’Amaia, un vestit de tul blau fosc d’escot generós, amb rombes blancs i daurats a la part de baix, i reixa a l’esquena i als braços. Espanya actuarà a la primera meitat de la gran Final, igual que la britànica SuRie, l’alemany Michael Schulte i Madame Messieur. En canvi, Ermal Meta i Fabrizio Moro ho faran en la segona.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »