Alfred i Amaia passegen elegància i joventut a la Blue Carpet

Senzillesa i elegància. Així es podria definir amb brevetat el look que varen lluir ahir al vespre a lisboa l’Alfred i l’Amaia, en el transcurs de la Blue Carpet. L’Amaia va dur una peça de Dolores Promesas i sabata Lodi. El vestit, que li arribava a l’alçada dels turmell, era de color carmí amb quadradets grisos i blancs. L’Alfred, per la seva banda, va optar pel look absolutament casual del trajo blau fosc de Tween que duia. L’amaericana tan sols cobria una senzilla samarreta blanca; el mateix color de les sabatilles esportives que duia. I és que, sense cap mena de dubte, els representants espanyols varen ser dels més ben vestits de la cita d’ahir al vespre, seguida per centenars de periodistes i fotògrafs d’arreu d’Europa. També lluïa senzillesa i elegància la lituana Ieva Zasimauskaité; un vestidet fosc amb estampat de floretes i amb coll tancat. I amb look casual; molt casual, els francesos Madame Monsieur: ella, amb polo blanc de coll alt i jaqueta beige, i ell, amb samarreta blanca de coll rodó i jaqueta caqui. I ambdós, sabatilla blanca, que és e l que remata el toc modern i jovenil de manera definitiva.

Les estridències no varen faltar a la cita, però. La maltesa Christabelle va dur un vestit vermell intens amb alguns brodats grisos i platejats al marge superior esquerre. La russa Yulia Samoylova, acompanyada del seu gos Wig, va dur una jaqueta texana i gorra. Per la seva banda, els danesos, amb Rasmussen al capdavant, varen ser conseqüents amb el seu tarannà rocker, on, acompanyant les seves llargues barbes i cabelleres no hi faltaven les caçadores texanes, camals arromangats fins a un pèl més a baix del genoll, samarretes arrugades i ulleres penjant dels colls, per deformar-les i rebregar-les encara més.  El toc de modernitat el varen posar els italians Fabrizio Moro i Ermal Meta; americanes blanca i grisa, pantalons negres tots dos, ulleres rodones estil John Lennon l’un i de sol l’altre. Els hongaresos AWS varen dur trajo negre, el mateix color que va triar Alexander Rybak… camisa, corbata i americana incloses. El glamour va anar a càrrec de la finlandesa Saara Aalto, amb un espectacular vestit negre, mentre que el model més difícil de qualificar va ser el dels moldaus DoReDos; ella amb pamela i ells amb unes impossibles americanes de color carbassa. Netta Barzilai va sorprendre tothom… vestint de núvia!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »