Espanya cau al 14è lloc en les cases d’apostes

Espanya ha caigut al catorzè lloc en les cases d’apostes, un cop ha finalitzat la tanda d’assajos regulars de cada país. En aquests moments, i si la situació d’ara dissabte fos la mateixa, una victòria d’Espanya permetria multiplicar per 40 o fins i tot per 92 cada lliura invertida per l’Alfred i l’Amaia, segons la casa on es fes l’aposta. Netta Barzilai continua primera; és un lloc que no ha deixat des que va ser escollida per representar Israel a Eurovisió. Si guanya, els apostants doblarien la quantitat invertida en ella, en el millor dels casos; en el pitjor, en traurien 1,6 cops més. En segon lloc continua el noruec Alexander Rybak i tercera, l’estònia Elina Nechayeva. Completant el Top 5 hi ha Eleni Foureira i, tot seguit, el duo francès Madame Monsieur. Les cinc següents posicions les ocupen, en aquest ordre, el txec Mikolas Josef, la banda búlgara Equinox, el suec Benjamin Ingrosso, el duo italià Ermal Meta i Fabrizio Moro i el trio moldau DoReDos. En aquests moments, pel davant d’Espanya des del desè lloc hi ha la finlandesa Saara Aalto, la belga Sennek i l’alemany Michael Schulte. D’aquesta manera, Espanya ara és la quarta de les Big Five, ja que la britànica SuRie ocupa el lloc 25. L’australiana Jessica Mauboy no para de perdre posicions des de que ha aterrat a Lisboa; ara és quinzena, mentre que Portugal, país amfitrió, és en el lloc 23. Tanquen un cop més Macedònia, Geòrgia, Montenegro, Eslovènia, Islàndia i San Marino.

(Foto: Andres Putting)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »