Xipre desbanca Israel com a gran favorita per guanyar Eurovisió

Bomba! Eleni Foureira és ja la màxima favorita per guanyar el Festival d’Eurovisió! Per primer cop des que va ser triada per representar Israel, Netta Barzilai abandona el primer lloc en la classificació de les cases d’apostes davant l’ímpetu de la grega que enguany representa Xipre. Des que va aterrar a l’Altice Arena, Foureira no ha parat d’escalar posicions fins a col·locar-se a dalt de tot en el ranking d’expectatives. Així, si Xipre aconsegueix dissabte la seva primera victòria al Festival, els apostants podrien multiplicar per 1,5 cada lliura invertida en Eleni Foureira en el pitjor dels casos, i per 2,8 en el millor. El podi, ara, el completen Israel en segon lloc i el noruec Alexander Rybak en tercer. Elina Nechayeva i Madame Monsieur hi van tot just després. Fins al Top 10 hi ha Mikolas Josef, Equinox, Benjamin Ingrosso, el duo italià Ermal Meta i Fabrizio Moro i DoReDos. Alfred i Amaia ara són tretzens, després de Saara Aalto i la belga Sennek. Pel que fa a les apostes de la Semi 1, i traient els cinc grans de la gala d’avui (Xipre, Israel, Txèquia, Estònia i Bulgària), els principals favorits de la cita, ara mateix, són la grega Yianna Terzi, l’austríac Cesar Sampson, la lituana Ieva Zasimauskaité, l’armeni Sevak i Sennek. Per tant, de moment, Saara Aalto no aconsegueix plaça entre les favorites.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »