Dr. ACactivism, l’espontani que va assaltar SuRie anit a Lisboa

Es fa dir Dr. ACactivism i no és el primer cop que assalta de manera espontánia d’escenari d’alguna gala o programa de televisió. Anit, va aconseguir arrencar de les mans el micròfon amb que SuRie interpretava el seu tema ‘Storm’. Dr. ACactivism es presenta a sí mateix com a filòsof, DJ i activista social. A Twitter té una mica més de 13.000 seguidors i ha publicat set llibres on denuncia la manipulació dels mitjans de comunicació. De fet, anit, quan va assaltar l’escenari de l’Altice Arena, va aconseguir pronunciar la frase “for the nazis of the UK media, we demand freedom!”. Ahir vestia una samarreta on es podia llegir el títol d’una de les seves darreres publicacions: “The working of the UK State Mafia: UK Media. By A.C”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »