Les actuacions de Netta Barzilai a Eurovisió tenen més visualitzacions que les de Salvador Sobral en un any

Israel's singer Netta Barzilai aka Netta celebrates with the trophy after winning the final of the 63rd edition of the Eurovision Song Contest 2018 at the Altice Arena in Lisbon, on May 12, 2018. (Photo by Francisco LEONG / AFP) (Photo credit should read FRANCISCO LEONG/AFP/Getty Images)

Netta Barzila 29 milions, Salvador Sobral, 20,5. Netta Barzilai set dies, Salvador Sobral, un any. La israeliana guanya per golejada a YouTube al portuguès. Pel que fa a les actuacions a les Semifinals eurovisives, l’actuació de Netta Barzilai ja ha estat visualitzada 10,8 milions de cops en set dies. La de Sobral, 7,3 milions en un any. Si ens fixem en les actuacions en la gran Final, Netta Barzilai també guanya per 17,3 milions a 10,5. Només guanya Salvador Sobral en les actuacions com a vencedor del Festival; 2,8 a 900.000 visualitzacions.

(Foto: CNN)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »